We leven in een wereld van constante verandering. Daardoor neemt de druk op onze planeet en ons leven alleen maar toe. Daar doen wij niet aan mee. Bij RAI22 kiezen we bewust voor een andere aanpak.

Wij ontwikkelen, renoveren en herbestemmen vastgoed met een blik op de toekomst. En ons toekomstverhaal is er één met respect voor onze planeet, onze maatschappij én onze mensen. Met deze visie als basis voor elk van onze projecten realiseren wij gezonde leef-, woon- en werkruimtes die organisch aansluiten bij jouw noden en die van je omgeving. Zo bouwen wij mee aan leefbare steden en dorpen. Dat betekent dat we sociaal inclusief ontwerpen. Elk gezin, elk individu en elke levensstijl heeft unieke behoeften, wensen en een eigen budget. Dat vertaalt zich naar de ruimtes waarin je woont en werkt. Wij combineren onze liefde voor design en architectuur in woonconcepten met een sterke focus op kwaliteit, elegantie en functionaliteit. Waar mogelijk maken we duurzame, modulaire materiaalkeuzes met het oog op de toekomst.

Onze projecten zijn het bewijs dat je op elke oppervlakte groots kunt leven. Slim en doordacht gebruik maken van elke omgeving is voor RAI22 namelijk key. Want ruimte is kostbaar. We zetten daarom volop in op multi-use en functievrij vastgoed in een stedelijke omgeving. Zo geven we oude panden en alle soorten sites een toekomstbestendig nieuw leven. Kiezen voor inbreiding in plaats van uitbreiding is voor ons een no-brainer, want op deze manier kunnen we de groene ruimte in haar waarde laten. RAI22 biedt je met andere woorden niet alleen een nieuwe thuis, maar ook een duurzame investering. Wij staan voor je klaar, zodat je vol vertrouwen voor jouw geluk en toekomst kan kiezen.

Team

Maarten Lenssen

Matthias Neutjens

Maarten & Matthias staan samen aan het roer van RAI22. Beide prille dertigers zijn gebeten door mooi design, duurzaamheid en gezondheid. Naast hun passie voor inclusieve, toekomstbestendige architectuur, delen ze de overtuiging dat een visiegedreven onderneming ook winstgevend kan zijn.

Met RAI22 wil het duo op zijn manier bijdragen aan een gezondere toekomst. Of om het met de woorden van Buckminster Fuller te zeggen, “make the world work for 100% of humanity in the shortest possible time through spontaneous cooperation without ecological offense or the disadvantage of anyone." Maarten en Matthias houden van duidelijke en transparante communicatie – naar elkaar toe, binnen hun team, en vooral naar partners en klanten. Daarom stellen ze zich ook graag even voor:

Maarten Lenssen

De 30-jarige Maarten is ondernemer in hart en nieren. Hij ziet kansen in de markt en durft out of the box denken. Hij volgde zowel de opleiding Bouwkunde aan het ROC Ter AA in Helmond en als Bedrijfskunde op de hogeschool. Sindsdien deed hij ervaring op als vastgoedbeheerder voor de institutionele beleggers Syntrus Achmea en Bouwinvest. Als centrale spil was hij met zijn team eindverantwoordelijk voor de woningportefeuilles in de regio Amsterdam.

Matthias Neutjens

Matthias is een 31-jarige dynamische, diplomatische en analytische teamspeler. Zijn sterkte ligt in zijn creativiteit om in te spelen op markttrends bij zowel residentieel als commercieel vastgoed. Dit vult hij aan met sterke projectmanagement skills door ervaringen met grote projecten (> 150 milj. €) bij verschillende aannemers (Besix) en ontwikkelaars. Deze burgerlijk ingenieur-architect behaalde een Master in General Management aan de Vlerick Business School. Hij hielp daarna Fosbury & Sons, een uniek co-workingconcept, mee ontwikkelen en uitgroeien van een lokale onderneming tot een internationaal bedrijf met 5 locaties (+/- 20.000 m² kantoren ).