Baron Joostensstraat 9

Antwerpen (BE)2021 —
 3 APP
Gerealiseerd
Een prachtig pand tussen de stationsomgeving en de Zurenborg wijk in Antwerpen waar 3 mooie, ruimte en betaalbare appartementen worden gerenoveerd. Door de ligging aan de spoorwegen met zijn groene berm en speelplein is de openheid, die er vandaag is, gegarandeerd voor de toekomst van het pand. Door het vele licht dat hierdoor binnenvalt krijg je een enorm ruim gevoel voor de oppervlaktes van de één slaapkamer appartementen. De waardevolle authentieke elementen worden gecombineerd met zowel ruwe als rustgevende materialen om tot een mooi geheel te komen. Alle technieken (elektriciteit, verwarming en sanitair) werden volledig vernieuwd naar de huidige standaarden om het pand op een duurzame manier klaar te stomen voor de komende decennia.

Door de nieuwe materialen met zorg uit te kiezen wordt er een rustgevende en kwaliteitsvolle woonomgeving gecreëerd die klaar is voor de toekomst.

De authentieke elementen die typerend zijn voor panden uit deze tijd blijven bewaard. De ruwe bakstenen muren en houten vloeren brengen een mooie balans tussen rust en rauwheid.