Kommekensstraat 22

Antwerpen (BE)2018 —
 4 studio’s & Commerciële Ruimte
gerealiseerd
Het project in de Kommekenstraat 22 is volledig thuis in Antwerpse wijk die in volle ontwikkeling is en die een thuis geeft aan jonge starters die houden van een bruisende omgeving. De levendige plint van het pand trekt met zijn semi-publiek karakter de levendigheid van de buurt naar binnen en zorgt voor een open karakter die de wijk nodig heeft. Op de verdiepingen werden er 4 appartementen / studio's gerealiseerd die op een inventieve wijze zijn ingericht om het meeste te halen uit de beperkte oppervlakte. Op 45 m2 kunnen bewoners toch genieten van een mooie leefruimte met open keuken, een aparte slaapkamer, badkamer en separaat toilet. Alles werd gerealiseerd met leuke, frisse en kwaliteitsvolle materialen. De ingebouwde, op maat gemaakte meubels zorgen ervoor dat bewoners met een beperkte hoeveelheid los meubilair toch groots kunnen wonen.

De levendige plint trekt met zijn semi-publiek karakter de bruisende omgeving tot in het pand. Zo ontstaat een leuke dynamiek tussen de bewoners en hun eigen wijk.

Het frisse, op maat gemaakte meubilair zorgt ervoor dat bewoners met een beperkte hoeveelheid los meubilair toch groots kunnen wonen.